The Steam Hotel

Igår invigdes The Steam Hotel för vår del.

Hotell i Västerås

Ett par meter från Mälaren med fantastisk utsikt över Västerås, en maffig men ändå intim interiör, skön bakgrundsmusik, kulturhistorien och väldigt mycket att se och uppleva gör antagligen The Steam Hotel till ett av Sveriges mest intressanta destinationer.

Hotellet är mer än ett hotell i faktisk mening. Att bara sitta och njuta vid brasan, känna in stämningen, lyssna in sorlet, se alla möjliga intressanta lösningar på problem man måste haft vid ombildandet av industrilokalerna till upplevelsedestination.

Utsikt, Mälaren, skybar, spelvåning, restaurang, spa… Det mesta finns här och lite till. Vi lämnar våra varma rekommendationer.

Tavla Steam Hotel

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *