Wolt förbereder lansering i Västerås

På Facebook ser vi att matbudsföretaget Wolt nu förbereder lansering i Västerås:

Arbetsannons där Wolt söker personal i Västerås

Wolt finns sedan en tid tillbaka även i Örebro och Stockholm men siktar nu in sig på Västerås där jag själv tror att marknaden borde vara god. Det finns redan företag som levererar mat till dörren även i Västerås men då är det pizza, pizza eller pizza. Sedan är plattformarna gamla och inte speciellt aptitretande men med Wolt nu så kommer en förändring.

Vad vi framförallt gillar med Wolt är att tjänsten skapar nya arbeten. Det är inte speciellt lönsamt att vara bud men det öppnar upp möjligheter för personer att komma ut i arbetsmarknaden och skaffa sig arbetslivserfarenhet. Vi gillar konceptet och önskar Wolt varmt välkomna till Västerås!

*Ingen ersättning har utgått för inlägget. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *