Stulen cykel funnen ;)

Den 25:e januari blev min cykel stulen från Västerås Centralstation.

Efter 50 km sökande på cykel vid Mälardalens Högskola, Centralstationen, Sigurdsgatan, flera idrottshallar, Råby, Västerås centrum (överallt), Lasarettet, Bäckby, Kopparlunden, Öster Mälarstrand och dem västra och östra delarna är cykeln nu funnen den 28:e januari.

Cykeln var parkerad vid Skiljebomotets busshållsplats och gärningsmannen hade sett till att låsa fast cykeln väl så till och med polisen hade en tuff tid med att få upp låset.

Men glädjen är stor och jag är nöjd så allt väl. I nästa vecka ska jag hämta ut cykeln hos polisen.

 

You may also like...

3 Responses

  1. Dr Alban skriver:

    Vill påpeka att det heter gärningsperson och inte gärningsman såvida du inte är säker på könet. Vänligen ändra snarast!

  2. Västeråsbloggen skriver:

    Bankhen, Brandhen, Polishen, Entreprenörhen och… Gärningsman. Vad jag fått lära mig är att ”hen” används i positiva sammanhang och ”man” låter man bli att ändra på i andra sammanhang.

  3. Västeråsbloggen skriver:

    Sedan går det väl knappast att påstå annat än att det är en man i majoriteten av brott. Enligt min teori är det män som dominerar i samtliga ytterligheter. Det är män som är allra rikast men också allra fattigaste. Det är män som är mest framgångsrika inom matlagning men också minst framgångsrika. Det är men som vinner mest pengar på lotto men också männen som förlorar mest pengar på lotta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *