Stulen cykel vid Västerås Centralstation

Under onsdagen den 25:e januari 2017 blev min cykel stulen vid Västerås Centralstation.

Scott Sportster 30 med dämpad framgaffel:

Scott cykel stulen

Cykeln var ett år + några månader och tillhör nu någon annan. Cykeln satt fast i ett fast föremål i ramen med ett godkänt ABUS-lås. Ramnumret är: AS40807853

Detta är cykel nr 2 som försvunnit under mindre än 3 år. Att det är dyrt att äga cykel i Västerås är det ingen tvekan om. Att kostnaden per mil är flera gånger högre än bil är det heller ingen tvekan om men jag kommer fortsätta cykla då jag älskar cykel som färdmedel.

Cyklen är DNA-märkt vilket gör att det inte spelar någon roll om ramnumret är bortfilat då jag ändå kommer att kunna identifiera cykeln.

Om du får ett erbjudande om att köpa cykeln så är det bättre att låta bli då jag förhoppningsvis kommer stöta på den om den används i Västerås.

Denna cykel kommer hittas förr eller senare då färgen och modellen sticker ut från mängden. Igår cyklade jag runt centrala Västerås, Mälardalens Högskola, Centrallasarettet, Klövern Hallen, Västra Ringvägen, Kopparlunden, Västerås Centralstation och hela Sigurdsgatan. Idag fortsätter jakten mot dom västra delarna av Västerås.

Cykeln är bevakad på Blocket i Västerås men också Västmanland med omnejd. Håller även ett öga på diverse Facebook-grupper för begagnade varor i Västerås.

Har du som läser detta tips om var cykeln kan vara så tas tipset såklart tacksamt emot. Cykeln var lite som min bästis på vägarna och jag kan faktiskt säga att jag älskade denna cykel.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *