Bra Hak Burgers

Igår var det dags att testa på det nya konceptet på Slottsgatan 6 vid Svartån vid namn Bra Hak Burgers.


Det första som slog mig var att killarna som grundat haket har gjort det med en högre ambition. 

Det kändes helt enkelt rätt när vi klev in genom dörrarna. 

Serveringspersonalen, miljön, serveringarsprickorna, menyn, baren – allt följer samma proffsiga tema.


Hamburgaren på bilden är nr 5. Jag fick den rekommenderad och jag blev mer än nöjd. Den var riktigt smaskig. Har testat på flera av de allra bästa hamburgare i Stockholm och denna tillhör topp 3 av vad jag smaskat i mig. Den slår allt det jag smakat i Stockholm och där har jag ätit på de flesta ställen. 

Till Bra Hak går man med familjen, polarna, med barnen på vardagen eller helgen. 

*Ingen ersättning har utgått för inlägget. Har ingen koppling till företaget eller dess grundare. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *