Därför ska du bli kund till VLT

Sedan övergången från en gratis nättidning till en tidning för betalande läsare har kvalitén skjutit i höjden avseende artiklarna på VLT. Att betala 99 kr/mån är inte bara väldigt prisvärt utan även fundamentalt viktigt för oss invånare då ingen annan förutom VLT granskar makten.

99 kr/mån är 1188 kr/år vilket får sägas vara mer än prisvärt. Låt mig ta ett exempel:

Låt säga att din lön är 25 000 kr/mån, bor i Västerås och född 1980. Då betalar du 88 632 kr/år till Västerås kommun i skatt. Många av dessa skattekronor sysselsätts på ett mycket effektivt och bra sätt. Men många kronor arbetar extremt ineffektivt.

Om vi gemensamt genom VLT kan minska svinnet av skattekronor är det inte många projekt som behöver läggas ner, alternativt effektiviseras, för att din kommunalskatt ska sjunka eller åtminstone inte höjas.

Om VLT lyckas stanna upp ett projekt som kostar 1,3 % av din kommunalskatt så har du alltså fått pengarna tillbaka för prenumerationen på 1188 kr. Tjänar du mer än 25000 kr har du ännu mer att tjäna på att bli prenumerant.

Kontentan av detta är att Vlt på sistone visat att dom gått från en amatörmässig blogg med trötta gamla bloggare till ett medie att räkna med. Genom ditt bidrag som betalande prenumerant förbättrar du möjligheterna ytterligare för VLT att fortsätta gräva och granska makten. Det är viktigt, inte bara för dig utan även för våra politiker och tjänstemän.

Det är alltså inte helt otänkbart att du kommer spara pengar, få ännu större nytta av Västerås och mer fritid från ditt arbete genom att bli en prenumerant på VLT. 😉

*Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *