Pinchos i Västerås

Idag invigdes Pinchos i Västerås. Pinchos är ett franchisekoncept som på bara 4 år har drygt 25 enheter runtom i Sverige – och nu var det alltså dags för Västerås.

Restaurang Västerås

Hit ska du gå med företaget, med barnen, med polarna eller bara själv. Ett klart perfekt koncept där du enkelt och smidigt beställer via telefonen och få hämta det du beställer antingen i baren eller köksbaren.

Vi var förväntansfulla inför besöket och förväntningarna infriades. Pinchos var verkligen ett kul ställe med en egen nisch.

Vi kommer absolut (utan tvekan) komma tillbaka till Pinchos i Västeås flera gånger. Det var helt enkelt gott och kul och personalen kändes genuin och hjälpsam.

Tapas

Varningens ord:

Nu gäller det att se upp. Fler aktörer börjar etablera sig och förnyelsen är stor bland restuaranger i Västerås likt många andra branscher. Antingen förnyas man eller så försvinner man. Det gäller inte bara inom restaurangbranschen utan alla branscher.

Ribban har helt enkelt höjts och vi önskar Pinchos all lycka och framgång. Risken är att personalen börjar ledsna på att återberätta hur man beställer och hur det funkar och därför är det viktigt att personalen är motiverad att fortsätta göra ett bra jobb och se alla kunder som förstagångskunder. Lyckas man med det så är framtiden i Västerås säkrad.

*Ingen som helt ersättning har utgått för detta inlägg. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *