Låt dina pengar växa på träd – den 25:e oktober i Skrapan

Tisdag den 25:e oktober kl 18:00.19:30 är du välkommen på ett informationsmöte där du får veta mer om hur du kan bidra till en bättre värld samtidigt som du tjänar pengar.

Boka din plats här. Begränsat antal platser.

Rika Tillsammans

 

Informatören är en mycket sympatisk person vid namn Jan Bolmeson som bl a driver en blogg vid namn Rika Tillsammans där han hjälper hundratals människor att fatta bättre ekonomiska beslut. Undertecknad följer Rika Tillsammans då det Jan skriver är väldigt intressant, välgrundat och otroligt enkelt.

Jan har sedan några år fastnat i ett projekt vid namn Better Globe och skriver även en del om projektet. Better Globe är enkelt en möjlighet för dig som privatperson att köpa ett eller flera träd och genom detta träd bidra till arbetstillfällen i tredje världen och en bättre miljö samtidigt som du tjänar pengar.

Ja, det låter för bra för att vara sant och därför tycker jag du ska komma på informationsmötet själv och ta till dig av informationen.

Boka din plats här: BOKA PLATS, Tisdag 25 oktober kl 18:00 i Skrapan

Pris: Jan bjuder på infoträffen.

*Ingen ersättning har utgått för inlägget. Undertecknad har inget ekonomiskt intresse av att få dig att komma på informationsmötet. Personligen kommer jag antagligen köpa några träd då jag ser att avkastningen faktiskt är intressant och riskerna känns rimliga. Går investeringen mindre bra ser jag fortfarande att jag vunnit genom att bidra till en bättre värld. Jan är tydlig med att han är ambassadör och tjänar själv några kronor på att få mig att investera vilket jag tycker är toppen. Undertecknad känner inte Jan personligen mer än via bloggen och jag upplever att Jan är en högst trovärdig filur. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *