Därför ska du välja QuickNet

För något år sedan beslutade vi oss för att se oss om efter en bredbandsleverantör. Vi hade ingen aning om vilken leverantör som var bäst och gick initialt på priset.

Vi fann QuickNet som är stationerade i Västerås med kontor på Munkgatan. Det kändes såklart tryggt och bra. Vi fick till och med möjligheten att testa uppkopplingen i skarpt läge innan beslut och det fungerade mer än väl.

Bredbandsleverantör i Västerås

QuickNet erbjöd oss något som heter ”Bredband – QuickNet hemma 100/10 Mbps” för bara 199 kr/mån vilket är svårslaget. Dessutom kräver dom inte att jag ska binda upp mig vilket också är svårslaget. Utöver det erbjuder dom personlig service vilket också det känns svårslaget.

Vi har nu varit kunder i nästan ett år och vi har varit mycket nöjda. Inga avbrott vad vi minns och allt har flutit på.

Varför skriver vi detta inlägg?

Vi skriver det för att uppmärksamma bra företag. QuickNet är ett bra företag som förtjänar att spridas till andra. Igår fick vi ett brev med rubriken ”Förändring av priset på bredband”. QuickNet förklarar att dom kommer höja priset, orsaken till prishöjningen och dessutom skriver dom ut vad jag tidigare betalat och vad jag kommer betala med kommande höjning. Från 199 kr/mån till 207 kr/mån. Höjningen är alltså på 4 % och ännu är dom mycket prisvärda.

Vad som gjorde mig trygg är ärligheten. När sist har du fått en tydlig avisering om en prishöjning från ett företag? När sist fick du det specificerat vad du idag betalar och vad du efter prishöjningen kommer betala? Det har aldrig hänt tidigare vad jag kan minnas.

Jag vill varmt rekommendera QuickNet då jag är mer än nöjd. Vi får hoppas att QuickNet fortsätter dra in kunder så att bolaget kan fortsätta växa och bibehålla deras servicenivå.

*Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. Vi har heller inga kontakter på QuickNet som vi försöker imponera på. QuickNet är bara ett väldigt bra företag som förtjänar uppmärksamhet. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *