Fastighetskontoret: Ingen efterfrågar lägre hyror

Moderaterna har nyligen inkommit med ett förslag till staden om att skapa förutsättningar att bygga lägenheter med lägre standard i syfte att erbjuda lägre hyror.

Trinettkök

Exempel som diskuteras är att låta hyresgästen avgöra om exempelvis ett trinettkök är att föredra framför ett fullt utrustad kök. Detta skulle minska ytan för köket och samtidigt underhåll och initial investering.

Fastighetskontoret menar att förslaget inte rimmar väl med vad som efterfrågas av ungdomarna och människor med svag ekonomi. Enligt fastighetskontoret betalar alltså ungdomarna gärna mer i hyra så länge dom får en riktig spis och ett fullt utrustat kök.

*Källa

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *