Hyr, testa och köp – för ett aktivare uteliv

Det finns ett företag i Västerås vid namn Aktivt Uteliv.

Företaget syftar till att underlätta för dig och mig att få ett mer aktivt uteliv utan att betala massor.

Aktivt Uteliv - Fältmätargatan 7

Aktivt Uteliv erbjuder mycket intressanta kurser, prisvärd uthyrning av alla sorters utrustning, verkstad och möjligheten att köpa utrustning man provat.

Konceptet gillas starkt och antalet kunder ökar. Konceptet ligger rätt i tiden skulle vi tro. Varför köpa något för flera tusen utan att först ha provat i skarpt läge? Varför köpa en kajak om man bara vill kajakt några gånger per år? Eller ett tält? Ett vettigt tält kan kosta 10-15 000 kr. Varför lägga ner så mycket pengar på något som man eventuellt bara använder under en begränsad tid?

Nä, konceptet är som sagt smart.

Idag mellan kl 09:30 och 11:30 gick jag en av alla kurser som erbjuds. Det var en mountainbikekurs. Det var riktigt kul och jag blev klart intresserad av att fortsätta. Kursen var fullsatt och vi deltagare hade det riktigt kul. Flera av oss fick säkert mersmak.

Vill du förstå mer om Aktivt Uteliv och deras kursutbud kan du kika in på deras länk här. Vill du bli uppdaterad på mer kan du ansluta dig till deras grupp på Facebook vilket kan vara smart. Här få man nämligen tips om kurser, spännande produkter och mycket mer.

*Detta inlägg skapades som ett resultat av att undertecknad fick delta på en kurs. Det kommer bli flera kurser för min del med tiden. Jag inväntar en fortsättningskurs i Mountainbike. Inväntar även en vandringskurs som jag föreslagit till ägaren Per. Får se hur han nappar på idén. Jag tänker mig att många vill vandra men har svårt att finna mod att göra det själv, svårt att finna likasinnade i sin kompiskrets och att det kan upplevas bökigt att planera och fixa inför en vandring. Här vill jag starta upp något med Per då jag själv älskar att vandra och vill träffa flera glada kampare. 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *