Ett lekland för vuxna och lite äldre barn

I början på sommaren 2016 invigdes Sveriges första trampolinpark i Västerås vid namn Yoump (Hälla).

Yoump Västerås

Här kan man studsa runt på över 76 studsmattor (stora som små) och det magnifika är att det aldrig blir trångt och jobbigt då maxinsläppet är 76 personer vilket gör att det finns gott om plats för alla betalande gäster.

Västerås - Hälla

Anläggningen är riktigt fräsch och vi upplever den som mycket säker – inga vassa kanter någonstans och flera instruktörer rör sig ute bland alla hoppare. Det går nog inte att göra parken så mycket mer säker.

Yoump

Utrymmet innanför studsparken är generös. Här kan man hänga av sig, låsa in sina prylar och invänta sin tur vid full beläggning. I samma område går det att fylla på sin vattenflaska eller köpa något från kafédelen. 

Vi som var här var 5, 8 resp 39 och vi alla hade galet kul. Till Yoump kommer vi absolut tillbaka. Yoump är även en perfekt aktivitet på Svensexan då det finns några kul aktiviteter man kan köra i lag.

Yoump Öppettider:

M-T: 10:00-21:00

Fredagar: 10:00-22:00

Lördagar: 09:00-22:00

Söndagar: 09:00-21:00

Yoump Priser:

Priset för 1 h är 150 kr. Tillägg för hallskyddande strumpor vilka kostar 30 kr. Dessa strumpor var faktiskt riktigt sköna och snygga. Tyckte det var ett mycket rimligt pris för dessa schysstare strumpor. Kvaliten känns dessutom bra.

Yoump Barnkalas:

Det går även att ha kalas på Yoump. Priset är 2 500kr för 10 barn. Det som ingår då är 1 h hopp, ett kalasrum och en instruktör. Föräldrarna kan då själva ta med det som ska ätas och dricka vilket känns skönt.

*För några dagar sedan kontaktade jag en av ägarna och frågade om han hade lust att bjuda undertecknad på ett besök i utbyte mot att jag skrev ett inlägg och dessutom länkade från ”Svensexa Västerås”. Tur som var tyckte grundaren att detta lät bra så entrén bjöds på. Jag kan varmt rekommendera Yoump för vem som helst och jag själv kommer göra ett återbesök inom kort – det var faktiskt riktigt kul!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *