Werlabs nu äntligen till Västerås

Vi kan idag gladeligen berätta att Werlabs nu äntligen finns tillgänglig även här i Västerås – på Källgatan 10 mitt i stan.

Hälsokontroll

Vad är då Werlabs?

Werlabs låter dig som privatperson äntligen, genom ett smidigt blodprov, få svar på det mesta om din hälsa.

Du bokar enkelt ett valfritt blodprov (fr 149 kr till 1495 kr) via webben och nästkommande dag knallar du ner till Läkargruppen på Källgatan 10 för en hälsokontroll. Efter bara några timmar börjar resultaten trilla in för dom enkla proverna och för de lite mer avancerade proverna får du vänta i ca 24 h.

Hälsokontroll XL

Genom ett par klick och ett smidigt besök ner till Källgatan 10 får du veta nästan allt om din hälsa. Exempelvis får du information om testosteronvärde, prostataprov, njurfunktion, leverfunktion, sköldkörtelrubbning mm mm. Givetvis får du även veta om du brister på någon vitamin eller mineral men mycket mer än så.

Andra paket som erbjuds är allergipaket eller hälsopaket. Genom Werlabs behöver du inte längre undra om du är allergisk mot något då det bara är att köra igenom vanliga allergiprover och få svar på dina frågor.

Werlabs växer så det knakar och antalet provställen ökar i en explosionsartad fart. Undertecknad var tidigare tvungen att åka till Eskilstuna eller Stockholm för att göra dessa tester men nu är alltså möjligheten tillgänglig här i Västerås.

Digital Journal

Alla resultat trillar som sagt in i en digital journal som du får tillgång till via Werlabs.se. Om dina blodvärden avviker från referensvärden kommenterar en läkare dessa värden och vid behov använder du din digitala journal som utgångspunkt vid mötet med Vårdcentralen. Detta har jag själv gjort och vårdcentralen blir minst sagt imponerad och det är underbart att ha kontroll i samtal med en läkare.

Jag själv gjorde Hälsokontroll XL (för ca 5 månader sedan) Det var smidigt, spännande och såklart mycket intressant att se hur kroppen mår inombords. Så om du undrar över, eller är nyfiken på, hur din kropp mår kan jag varmt rekommendera att beställa en blodanalys – du kommer bli förvånad över hur enkelt det är och hur extremt fort det går att få resultaten.

*Undertecknad kontaktade Werlabs så snart jag fick veta att dom öppnat upp ett provtagningsställe här i Västerås då jag så gärna ville skriva ett inlägg om detta. I utbyte bad jag om två stycken Hälsokontroll XL. Denna tjänst har jag alltså provat innan vi hade ett samarbete och kan varmt rekommendera vem som helst att ta ett test. Detta otroligt positiva inlägg har absolut inget att göra med att jag fick två paket. Inlägget har heller inte blivit granskat innan publicering. 

You may also like...

3 Responses

  1. Ibrahim skriver:

    Hej jag vill boka tid hos er men jag har inte hittat era telefon nummer jag bor i Västerås snälla kan ni skicka telefonen nummer

  2. Pia skriver:

    Kan man ta prov på progesteron, östrogen samt testosteron som kvinna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *