Kokpunkten recension

Igår besökte vi Kokpunkten och det var minst sagt skitroliga 2h. 

Förväntningarna var lagom höga och en viss nervositet infann sig innan besöket. 

  
Upplevelsebadet är ett Actionbad i världsklass. Klimatet är varmt och behagligt, banorna spännande och skiljer sig från varandra, läget är toppen och utsikten mot Mälaren är fenomenal.

  
Vi valde att besöka Kokpunkten på en vardag då antalet besökare är betydligt lägre än på helger. Priserna är dessutom fenomenala på en vardag.  För bara 145kr släpps en vuxen in tillsammans med ett barn på 8 år eller yngre. 

Givetvis åkte vi samtliga fyra banor och den vi gilla bäst var Black River. Det som hindra oss att inte åka några hundra gånger till var alla trappor man skulle uppför efter åken. Black River var riktigt kul!

Endast vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle dö. Det var vid nerfallet på Boomerang. Minns hur jag hann se min barndom spelas upp framför ögonen och jag minns hur jag funderade på hur min medföljande son skulle kunna ta sig hem utan mig. Kändes nästan som att jag uppnådde något högre medvetande strax innan jag kom ner och vaknade till av att min son började tjata om Black River igen. 

Maten i serveringen är god och strax efter maten kunde man vila upp sig i ett upphettat bubbelbad inomhus eller ett varmbad utomhus med klockren vy över Mälaren. Alternativt kunde man bara plaska runt i poolen på samma våning som serveringen inomhus. 

Tyvärr hann vi inte besöka Relaxen som vi hört mycket bra om men det sparas till en annan dag. 

Kl 19:00 var vi hemma och åt. Strax därefter somna vi in och sov väldigt gott. Till Kokpunkten ska vi absolut igen.

*Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *