Ny trappa med Formtrappan

För några dagar sedan satt vi och bläddrade runt i tidningen Vi i Villa. Där fick vi syn på en annons från Formtrappan som lovade att snabbt göra om min trappa för bara 13900 kr inklusive hembesök, material, arbetskostnad och garanti.

  
Vi blev nyfikna och klickade oss in på deras sajt formtrappan.se och konstaterade att det var ett Västeråsföretag på Rytterne Tibble. 

Vi kom också fram till att priserna vi såg på annonsen överensstämde med erbjudandet på deras hemsida. Vi skickade ett mail och några dagar senare dök det upp en kille på ett kostnadsfritt hembesök och sugna som vi var beställde vi trappan på plats utan vidare betänketid.

Killen från Formtrappan mätte upp vår befintliga trappa på under 5 minuter och till sin hjälp hade han något mätverktyg som var kopplat till datorn. Offerten godkändes och en kvinna ringde senare upp mig och bokade en tid för montering.

Idag fick vi besök av en trevlig montör som satt upp stegen på under 3 h. Affärsidén är strålande, efterfrågan är stor och än så länge är killarna relativt ensamma på marknaden. Bolaget har idag 9 anställda varav 3 i produktion, 3 i administration och 3 montörer. Uppdragen haglar in från stora delar av Sverige och framtiden för bolaget ser ljus ut.

Att göra detta själv går säkert alldeles utmärkt men frågan är ifall det blir billigare eller bättre? Har du verktygen, har tiden, duktig på att mäta exakt, tycker det är kul att pyssla och är händig så kan du säkert spara någon tusenlapp. För oss andra är det klart en smart idé att betala en tusenlapp extra utan att lyfta ett finger.

Vi kan varmt rekommendera Formtrappan.

*Ingen som helst ersättning har utgått för inlägget. Bolaget vet inte ens om att vi skrivit ett inlägg. Gillar bara att dela riktigt bra grejer med andra. I synnerhet om grejerna kommer från Västerås.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *