Inredningsdesigner i Västerås

Har du som vi svårt att få till ett rum hemma? Känner du att det blir omysigt hur du än gör eller känns det bara fel hur du än vrider och vänder möblerna?

Vi hade sådana typer av problem med vardagsrummet. Det mesta kändes fel och vi förstod att något behövdes göra men vi visste inte riktigt vad. Därför var vi i kontakt med en anställd på Öbergs Färg vid namn Paulina Holmberg.

Diplomerad Färgsättare

Öbergs Färg är en utmärkt butik på Retortgatan 3. Här erbjuds du hjälp med i stort sett allt i hemmet med fokus på färg, möbler, inredningsdetaljer och en massa kunskap. Öbergs Färg sätter stor stolthet i kunskap och personlig service något som faktiskt inte är jättevanligt idag. Du erbjuds tid och du pratar som ofta med personal som bryr sig.

Inredningssdesign

Paulina kom över en morgon och klev in i vardagsrummet. Det tog inte så lång tid innan hon kom med en massa intressanta idéer. Efter drygt en timme lämnade hon oss med en massa inspiration och många konkreta tips vilka vi verkställde.

Vi kommer tyvärr inte visa några före- och efterbilder men vi trivs nu som fisken i vattnet. Allt känns rätt, känns större, har blivit mer öppet och framförallt känns det bra att det finns en energi i rummet som tidigare saknades.

*Ingen som helst ersättning har utgått för inlägget.  Hjälp att inreda kostar 690 kr/h (om jag minns rätt. Har ännu inte fått fakturan).

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *