ChopChop Asian Express

ChopChop är en asiatisk snabbmatskedja som etablerades i Västerås under maj 2015. ChopChop finner du här i korsningen Grytavägen/Norrleden.

 

Asian Take Away

CHOPCHOP ligger längs med en trafikerad väg och har en bensinstation som närmsta granne. Anläggningen är utrustad för bilister och det är mycket enkelt att antingen bara svänga förbi och hämta upp mat (drive-thru) alternativt slå sig ner och äta på plats. Resturangen i Västerås är en av åtta etablerade (än så länge) och öppettiderna är mellan kl 10:30-22:00 varje dag i veckan året om.

Interiören är påkostad i jämförelse med traditionella snabbmatsställen och ger ett mycket fräscht intryck som påminner om en blandning av det skandinaviska och det asiatiska men även också det amerikanska utifrån systemen.

Maten är klart godkänd och smaken och upplägget är fräsch och portionerna är generösa. Det bjuds även på dricka och en lyckokaka (fortune cookie) med ett litet budskap i. Kakan var också riktigt smarrig.

Upplägget är som sådant att du får välja en bas som består av olika sorters ris eller nudlar. Till denna kolhydratrika bas väljer du huvudrätt som består av traditionella sorter med kyckling eller biff och olika varianter. Priset på barnportionen är 49 kr och en vuxenportion ligger på 85 kr och då får du välja en bas och två rätter och det bör fylla vilken vuxenmage som helst.

CHOPCHOP kan vi varmt rekommendera för dig som enkelt vill plocka upp något på vägen hem som alternativ till hamburgaren, kebaben eller pizzan. Hit kommer vi garanterat tillbaka.

*Ingen ersättning har utgått för inlägget.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *