Thaimassage Västerås

Det finns flera olika platser för thaimassage i Västerås och de allra flesta tycks vara väldigt uppskattade av besökarna.

Idag besökte vi Harmony Plaza Spa på våning 25 och fick vår massage av en trevlig och duktig medarbetare som arbetat professionellt med massage i 8 år.

Massage VästeråsBilden är lånad från hemsidan tillhörande spa:et.

Besökaren får en inbjudan via mail med pris, plats samt tid och information om att du blir upphämtad i lobbyn. Väl uppe på våning 25 får du en badrock och ett par tofflor men också tillgång till bastun efteråt med fantastisk utsikt över Mälaren och allt annat spännande som byggs fram längs Mälaren.

60 minuter kostar 549 kr. Ifall du verkligen gillar massage och vill vara lite mer kontinuerlig går det alldeles utmärkt att köpa ett klippkort på 10 ggr vilket vi gjorde för vi är värda det.

Fahrim är driftansvarig för spa:et:

Driftansvarig SpaFahrim berättade för mig att mycket är på gång på de övre våningarna med mycket intressanta moderniseringar och en utökning av behandlingsrum samt färdigställande av gymmet för hotellgästerna. Nu när Hotell Plaza ökar sin konkurrenskraft mot alla kommande hotelletableringar kommer vi som besökare och gäster få väldigt mycket mer av lyx som jag tror Västeråsare samt besökare är riktigt sugna på.

Vill även påminna dig som företagare att massage är en avdragsgill kostnad som du såklart ska nyttja.

Vi kan varmt rekommendera thaimassagen på våning 25 i Skrapan.

Avslutningsvis:

Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. Bra saker ska delas.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *