SD näst största parti!

Enligt Novus/T4 väljarbarometer är Sverigedemokraterna idag Sveriges näst största parti med 22 % av rösterna. Barometern släpptes i december 2015.

December 2014 hade SD endast 14 % för att ett halvår senare komma upp i 18 %. Nu har alltså SD vuxit med hela 4 punkter under tiden övriga partier tappat.

Med motsvarande utveckling kommer Sverigedemokraterna få ca 34 % av folkets röster december 2016 och SD blir därmed Sveriges största parti utan konkurrens.

Då Västerås till stora delar speglar övriga Sverige kan vi gissa oss till att Ann-Christine From Utterstedt tar över ordförande klubban i Västerås söndagen den 9:e september 2018.

Det har gått fort. Ruskigt fort…

Denna nuvarande politik som förs kan endast leda till spänningar, motsättningar och social oro och genom Sverigedemokraterna kommer vi i alla fall få något som kan liknas vid svar på alla Sveriges problem.

Svaren Sverigedemokraterna tillåts ge utrymme att ge kommer naturligtvis inte vara långsiktigt hållbara och kommer endast leda till mer social oro – men från SD kommer vi få svar vilket inget annat parti vill bjuda på mer än öppna-era-hjärta.

Det går inte att bygga en ekonomi och framtid med en exkluderande politik. Det har aldrig gått och kommer aldrig att gå. Därmed kommer Sverigedemokraterna misslyckas likaså. Detta är något vi kommer att få vittna efter SD:s övertagande.

Med det sagt går det heller inte att bygga en ekonomi eller framtid med rådande mycket slapphänta och visionslösa politik där svaret är att sopa varenda asylinvandrare under mattan, ge dom bidrag och hoppas på att dom ska vara nöjda.

Detta med att sopa under mattan har fungerat utmärkt hitintills i Sverige då antalet människor man sopat under mattan har varit hanterbara. Med 160 000 nya människor (mer än ett Västerås) varje år räcker inte mattan längre till och problemen börjar sippra ut från under mattan.

Dessa problem ser vi överallt. Kronan på juvelen är att ICA MAXI i Hälla tagit över integrationsarbetet för asylsökande på östra sidan av Västerås.

Önskar befintliga politiker att öka spänningarna ännu mera är rekommendationen att fortsätta bedriva er politik precis som ni gör idag.

Avslutningsvis:

Det måste till reformer. Stora sådana. Det är bråttom nu.

You may also like...

1 Response

  1. André skriver:

    Så är det tyvärr med våra ryggradslösa ledare vi har idag. Håller med till 100% i det du skriver. Bra inlägg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *