Lunchseminarium på Expectrum

Idag den 15 januari bjöds vi invånare på ett lunchseminarium med Stefan Fölster. Detta ägde rum mellan kl 12:00-13:00 på Expectrum. För närvarande som också önskade lunch gick detta att ordna mellan 11:30-12:00.

Mer om Stefan kan du bl a läsa här: Stefan Fölster.

Stefan Fölster

Stefan är bl a chef för reforminstitutet. Om reforminstitutet kan du läsa mer om här.

Hur som helst. Presentationen var mycket inspirerande och Fölster talade sammanfattningsvis om den värld vi lever i nu och  den värld vi kommer leva imorgon. Detta ramades in med robotar, digitalisering och utbildning. Mycket spännande helt enkelt.

Det jag tog med mig från Stefans presentation är att vi lever i ett kunskapssamhälle i ständig förändring. Den som har problem att adoptera förändringarna och rida vågen kommer få det ännu tuffare. Kraven imorgon kommer vara mycket högre på den arbetsföra befolkning än vad de är idag. Förändras eller dö kort och gott.

Nästa seminarium är den 23:e februari och självklart ska du gå om du tycker det är intressant med intressant information.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *