Petter Stordalen öppnar nytt

Tog del av ett pressmeddelande från Klövern där man skriver att man tecknat ett 15-årigt kontrakt med Nordic Choice Hotels. Byggnaden Nordic Choice Hotels hyr in sig i ska uppföras i nära anslutning till det nya stationsområdet som håller på att växa fram.

Mannen bakom hotelkedjan heter Petter Stordalen som faktiskt nyligen har släppt en mycket intressant bok vid namn Hemligheten. Denna bok vill vi varmt rekommendera dig som söker inspiration och flera konkreta tips på hur man själv kan lyckas.

Nordic Choice Hotels

Hotellkoncernen består av flera olika varumärken vilka är Clarion Hotels, Clarion Collection, Quality Hotels, Quality Resorts, Comfort Hotels och slutligen Nordic Hotels & Resorts.

Som du kanske redan känner till finns idag Nordic Choice etablerade i Västerås på Stora Gatan 32. Tidigare intervjuade vi föreståndaren på detta hotell och inlägget kan du läsa genom denna länk. Det existerande varumärket är Clarion Collection där målgruppen är affärsresenärer.

Detta nya hotell i Klöverns byggnad öppnas upp som ett Comfort hotell vilket har budgetresenären som målgrupp. Hotellet beräknas slå upp portarna i slutet av år 2017.

Vad som gör denna etablering intressant är att Nordic Choice redan finns etablerade i Västerås sedan några år tillbaka. Kedjan har alltså kunskap och erfarenhet av Västerås och väljer att utöka sin verksamhet trots relativt hård konkurrens. Detta är ett klart positivt tecken. Vad som också är lite extra intressant är att man ingår ett 15-årigt avtal med Klövern bara månader efter att ESS Hotells släppte sitt pressmeddelande om ESS´s etablering i Kokpunkten.

Avslutningsvis:

Scandic vid E-18 kommer troligen få det lite tuffare. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *