Julhälsning från Bo och Anders

Västerås stad släppte nyligen en julhälsning från Bo Dahllöf (Västerås stadsdirektör) och Anders Teljebäck (kommunstyrelsens ordförande). Hälsningen släpptes i videoformat och kan ses i sin helhet nedan.

Julhälsning

Anders Teljebäck:

God jul och gott nytt år till alla västeråsare. 2015 har varit ett år där vi haft väldigt många framgångar för Västerås stad men också att vi haft utmaningar vi har behövt ta tag i. Vi har en situation när det gäller många flyktingar som kommer hit. Vi har många frivilliga arbetare som har varit med och gjort jättestora insatser men i grunden är Västerås en fin stad som vi vill fortsätta utveckla.

Bo Dahllöf:

Jag stryker gärna under det men det är roligt att se hur bra våra företag, vår högskola och så vidare utvecklas. Tycker också det är roligt om man får nämna handeln särskilt som jag tycker har utvecklats väldigt positivt så en god jul och ett gott nytt år.

Ja, hur kan vi alla västeråsare svara tillbaka på denna hälsning?

Västeråsare:

God jul och gott nytt år på er två också. Hoppas situationen med flyktingar löser sig. Kul att det går bra för handeln och så vidare.

Det kom en liten julhälsning från kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck och stadsdirektör Bo Dahllöf till alla oss västeråsare.

Posted by Västerås stad on den 21 december 2015

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *