Skateparken växer fram

Det händer mycket vid vattnet kring Västerås nu. Det byggs i en aldrig tidigare skådad fart och det är bra. Västerås utvecklas på ett genialiskt vis.

Skatepark - Västerås

Bilden ovan visar på utvecklingen av den nya skateparken som håller på att växa fram. Suveränt läge och den ser faktiskt riktigt bra ut. Av erfarenhet vet jag att just skateparker är bra utifrån ett perspektiv med hänsyn tagen till gemenskap mellan generationer och etnisk bakgrund. Att skejta förenar människor på ett naturligt och mycket okonstlat sätt.

SjöhagsvägenSkateparken vid Sjöhagsvägen står rimligen färdig nästa år och du ser den geografiska placeringen vid punkt 5. Punkt 1 visar på var det nya badhuset som ska växa fram och står klart inom några år från idag.

Punkt 2 visar var den nyanlagda volleybollplanen ligger och den nya och relativt stora lekparken för barn finns. Punkt 3 visar den medelhavsinspirerade badstranden som bara har några månader på nacken.

Punkt 4 visar var vi sedan något år finner den nya kabelparken som visat sig vara hur populär som helst. Punkt 6 placerar ut restaurang Kajplats 9 som faktiskt inte är äldre än några år.

Avslutningsvis:

Många kul saker händer överallt i staden och det är mer än glädjande. Oavsett vilka människor som ligger bakom dessa projekt så är de värda att uppmärksammas – bra jobbat!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *