SJ har höjt priserna med 62%

Som vi i föregående inlägg skrev misstänkte vi att SJ höjt priserna med drygt 30% på enkelresor.

Nu kan vi bekräfta att SJ höjt priserna med astronomiska 62% på enkelresor från Stockholm till Västerås.

Normalt pris tidigare var 83 kr och nu får du hosta upp motsvarande 134 kr för enkelresor.

Ingen vi talat med på SJ känner till en prishöjning vilket också är intressant.

Att åka tåg på söndagar från Västerås till Stockholm kostar 81-381kr. Alltså är det bil som gäller från och med nu. Är ni två vuxna kan ni lika gärna unna er en taxi. 

Är ni flexibla kan det dessutom vara billigare att ta flyget till London från Västerås än tåget från Västerås till Stockholm. 

Uppdaterat:

SJ:s priser varierar från minut till minut och har kraftiga störningar på webbplatsen. Alternativt har man infört samma system som flygbolagen där man börjar högt för att sedan gå ner i pris om konsumenten inte köper vid första besöker. 

Uppdaterat:

Prisförändringarna gäller endast om du bokar biljetter för imorgon eller dagen efteråt. 

 

You may also like...

5 Responses

  1. Martin Granlund skriver:

    Är du född i farstun eller? Det är ju mer i den här artikeln som inte stämmer än vad som faktiskt stämmer. 381 kronor för en enkelresa? Vad fan har du kollat på?? Flyg till London för hundringen, vart bokar jag? Länk och källa på allt detta tack! Har man lite brains och kollar deras prismodell och kombinerar det med ett ökande resande de dagarna så borde man förstå vad som händer, men det är för mycket begärt inser jag. Sämst läsning i år. Jag vill ha tillbaka min förlorade minut då jag precis läst den här skiten.

  2. Martin Granlund skriver:

    Felmeddelande, tekniskt fel möts jag av på länken. Inte ens det klarar du, I rest my case – och gör som du säger och lämnar dig att fantisera vidare för dig själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *