Spara pengar och minska stressen 

Detta inlägg är för dig som har bil och bor i Västerås och fortfarande betalar parkeringen med kort eller kontant.

Det finns en app som heter Easypark. Den är smart, mycket användarvänlig och revolutionerar sättet du betalar för att parkera bilen.

Easy Park
Appen är så smart och smidig att jag bara måste berätta om den här på bloggen. Appen sparar för förbannelse, stress och pengar. Lyssna.

Du parkerar bilen, anger områdeskod och därefter anger du antal timmar du ska parkera. Därefter går du ur och låser bilen. När du gjort det du ska göra öppnar du appen igen och avslutar parkeringen. Genom denna manöver har du betalat endast för den tid du faktiskt parkerat och inte en sekund mer. 40 min, mitt i stan kostar bara 12 kr och ca 10 sekunder.

*Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. Jag begriper bara inte varför man parkerar bilen och betalar för fler timmar eller minuter än man faktiskt står parkerad. Jag förstår inte heller varför man skyndar tillbaka till bilen bara för att tiden snart går ut när Easypark faktiskt finns. Jag begriper inte heller varför man ska stå i kö till en gammal uråldrig automat bara för att få betala. Du slipper allt sådant nu med Easypark. En fantastisk lösning på ett fruktansvärt problem.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *