Giftemål, jordgubbar och aktiviteter

Alla som driver en blogg eller något annat på webben känner väl till att svenskarna lever större delen av livet i verkligheten än på webben under sommarmånaderna.

Själv tappar bloggen ca 50% av sina besökare under sommaren – man har helt enkelt annat att göra än att slösurfa bort sitt liv på webben 🙂

  
Det du ser ovan är statistiken för juli månad. Man ser tydligt att aktiviteten på bloggen under juli varit mer medveten än tidigare månader. Besökarna har febrilt sökt på ”Svensexa Västerås”, ”Plocka jordgubbar Västerås” och ”Göra i Västerås”. 

Bara under juli månad 2015 har bloggen hänvisar 142 besökare till Varpeby.se. Någonstans tycker jag att ägarna till Varpeby ska kontakta mig och bjuda över oss på en fri plockning av jordgubbar som en trevlig grej. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *