Hjälp Västerås besökare hitta rätt

Var nyligen utomlands med familjen. För att hitta kul besöksmål, bra restauranger och passande hotell är det Trip Advisor vi (och många miljoner till) använder till vår hjälp. 

Trip Advisor är långt ifrån skottsäker men bra nog. 

Trip Advisor är en turistguide på nätet som rangordnar ”det bästa” utifrån användarnas preferenser.

Vad jag ser är att fler och fler företag i Västerås listar sina verksamheter på Tripadvisor. Genom detta blir det möjligt för fler och fler användare att lämna sina kommentarer och betyg.

Min uppmaning till dig som läser detta lilla inlägg är att bli medlem på Trip Advisor och hjälp de bästa i Västerås att få ditt omdöme och därigenom få ännu flera besök. 

Det är gratis att bli medlem och det är gratis att lämna sitt omdöme. Det är även rätt kul att läsa om alla människors olika upplevelser utifrån subjektiva erfarenheter. 

Observera att Västerås Cable Park fortfarande inte finns listat (galet). Hälla Gokart har ingen profilbild (galet), Lögarstrand finns inte med (galet), Björnön finns inte med (galet), Varpeby (självplock av jordgubbar) finns heller inte med, Rederi Mälarstaden marknadsför inte deras plats på Trip Advisor då endast 2 omdömen har registrerats…

Avslutningsvis: Vill du hjälpa de restauranger du gillar, de smultronställen du uppskattar och de hotell du trivs med ska du gå in och ge ditt omdöme. 

*Ingen ersättning har utgått för detta inlägg. Gillar bara att dela bra saker med andra. 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *