Skärgårdsdagarna i Västerås

Denna helg har det varit Skärgårdsdagar i Västerås. Jag hänger inte riktigt med på syftet med evenemanget. Jag gissar på att det är ett fantastiskt tillfälle att hälsa sommaren och skärgårdens alla hundratals aktiviter välkomna.

Skärgårdsdagarna i Västerås 2015

Åter igen blev jag påminnd om hur härligt Västerås är. Det är enkelt att ta sig till aktiviteterna, det är smidigt att närvara och det är smidigt att ta sig ifrån. Vad jag också blev påmind om är hur trevligt och lugnt det är här.

Mälaren Västerås - Vattenskoter

Det mesta som gick att göra var subventionerat till max. Vi fick åka vattenskooter, åka Segway, åka jolle, besöka olika båtar, vattenskidor, delta i utlottningar, ansiktsmåla mm och inte en krona kostade något förutom 5 tior för Segway. Företagen bjöd på rubb som stubb. Helt fantastiskt.
Segway Västerås
Själv njöt jag av mitt liv.

Öl vid Mälaren - Västerås

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *