Roliga maj månad

Maj månad innehåller lite extra kul saker att göra och vissa tipsar vi om här på bloggen.

Maj i Västerås

Internationella Matmarknaden

På onsdag, torsdag, fredag och lördag är det den Internationella Matmarknaden. Det blir lite av en matfestival med 30-talet utställare från 16 olika länder.

Plats: Stora Torget

Tjejkväll

Torsdag den 7 maj håller city öppet till kl 22:00.

Plats: Västerås City

Street Racing

Den 9:e maj mellan kl 19:00-22:00 är det street racing på Johannisbergs Flygfält. Detta känns grymt spännande. 5 tior i serviceavgift.

Frukostklubben:

För dig som är företagare, vill veta mer om vad som händer i Västerås och sugen på att knyta kontakter är det frukostklubben du ska gå till. 12:e maj kl 07:30-09:00. För anmälan klicka här: Anmälan

Vårruset

Ett lopp endast för kvinnor. Hur som helst så kan vi andra stå och glo. Start kl 19:15, tisdag den 19:e maj.

Plats: Lögarängen

Barnfestivalen

Lördag den 16:e mellan 10:00-16:00 är det barnens dag i Västerås. Programmet finner du här: Barnfestival i Västerås

Musikfestival

Under 3 dagar, 22-24 maj äger festivalen som inriktar sig till ungdomar i åldern 7-25 år rum. Festivalen är öppen för alla ungdomar som är kultur- eller musikintresserade oavsett genre. Programmet finner du här: Musikfestival i Västerås

Västerås Skärgårdsdagar

Den 22:a och 23:e är det Västerås Skärgårdsdagar. Under Västerås Skärgårdsdagar invigs Mälaren för sommaren och uppmärksamheten riktas mot Mälaren och alla dess härliga aktiviteter. Bl a kommer vi få se SM deltävling i vattenskoter.

Passar inget av detta rekommenderar vi dig ett besök ner till Svartån genom city då det är vansinnigt vackert såhär års. Tycker staden gör ett fantastiskt jobb med att dekorera med färgsprakande blommor överallt. Fantastiskt fint.

*Ingen ersättning har utgått för detta inlägg. Tycker bara Västerås är fantastiskt och gillar att bidra med det jag kan till alla arrangörer.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *