Mail från Prison Island

För ett par dagar sedan fick bloggen ett trevligt och informativt brev från Prison Island. Brevet i sin helhet kan du läsa nedan. (Bloggen har fått tillåtelse att publicera brevet)

”Hej.
Vill först bara tacka för en väldigt bra blogg, keep up the good work! 🙂

Till sak: Mitt namn är Oskar Jackson och jag driver företaget Prison Island Västerås. Vi är inne i en väldigt expansiv fas, där vi bygger nya Prison Islands i Sverige och Europa, nu senast i Helsingfors. Det som är roligt med detta är att allt började här i Västerås för 10 år sedan av glada amatörer och nu har det tagit fart ordentligt med kontrakt i fyra länder!

Fängelseäventyr

Prison Island (som hette Arosfortet från början) är en äventyrsanläggning där konceptet kommer från Fångarna på Fortet. Man blir uppdelade i lag och ska lösa äventyrsrummer, eller cellerna tillsammans för att samla poäng. Västeråsanläggningen är flaggskeppet och drar ca 30 000 besökare per år och det är här vi utvecklar allt till andra anläggningar.

Det vore jättekul om du ville komma hit och testa anläggningen (med familjen kanske?) och sedan/eller bara prata om vad vi gör och våra mål och visioner.

mvh

Oskar”

*Bilden är lånad från visitvasteras.se

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *