Vapiano Västerås

Idag blev vi meddelade det glädjande beskedet att restaurangen Vapiano siktar in sig på Västerås inom kort.

Restauranger Västerås

Vapiano står för en framtidsorienterad serveringskoncept som de kallar ”Fresh Casual”. Konceptet består av snabb självservice där kunden får se sin maträtt tillagas framför ögonen, kombinerat med ett smidigt betalsystem. Det är färskheten som genomsyrar konceptet och deras pasta och pizza är något utöver det vanliga.

Vad som är extra kul är att näringslivsutvecklaren Mats Hedman och Cityledaren Maria Fors måste gjort mycket gott intryck på Vapianos etableringschef då Vapianos ursprungliga plan var att etablera sin nästa enhet i Uppsala*.

Västerås är fantastiskt och fler blickar hitåt. Västerås växer – på ett trevligt sätt.

 

*Gå Lugnt Restauranger AB årsredovisning. Ingen ersättning har utgått för detta inlägg. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *