Hon har 164 % högre inkomst än mediankvinnan

Vänsterpartiets Kommunalråd och tillika Gruppledare i Västerås har en förvärvsinkomst 164 % högre än mediankvinnan i Västerås och 128 % högre än västeråsaren i allmänhet*.

Vänstarpartiet

Vänsterpartiet är en röst för många i samhället som sällan hörs och därför anser jag att Vänsterpartiet har en god funktion i samhället. Vänsterpartiet i Västerås har även en del intressanta kulturförslag som bör uppmärksammas.

Problemet med Vänsterpartiet är att de i många fall sprider en mycket skev bild av verkligheten och desinformerar väljare och tjänar rätt bra pengar under tiden de själva sprider tveksam information.

Utdrag från Vänsterpartiets partiprogram 2014-2018**:

”Vänsterpartiet står för ett alternativ som kan utmana den girighet och den uppgivenhet som präglar stora delar av dagens politik”
”Vi tror att det går att lösa vår tids problem – klimatkrisen, ojämlikheten, arbetslösheten och orättvisorna mellan kvinnor och män. Varje röst på Vänsterpartiet bidrar till en politik för rättvisa, jämställdhet och ansvar för vår miljö i Västerås och omvärlden”
”Kvaliteten och medborgarens behov ska alltid komma i första rummet, inte möjligheten att berika sig på verksamheten”

”Varje röst på Vänsterpartiet bidrar till en politik för rättvisa och jämställdhet”.

 

 ”Vänsterpartiet driver en feministisk politik för förändringar som är både möjliga och nödvändiga”

Med bakgrund av att Västerås Stad könsdiskriminerar män, att fler män en kvinnor är arbetslösa och att den kvinnliga gruppledare för Vänsterpartiet i Västerås tjänar mer än dubbelt så mycket som västeråsaren i allmänhet rekommenderar vi Vänsterpartiet att först ta ut bjälken ur sitt eget öga innan man påpekar flisan i alla andras ögon.***

*Inkomstuppgiften för Vänsterpartiets Kommunalråd gäller år 2013 och är officiell information inhämtad från Skatteverket. Median- och medelinkomsten för Västerås är hämtad från Regionfakta respektive Ekonomifakta.

** http://vasteras.vansterpartiet.se/files/2010/01/kommunpolitisktprogram2014.pdf

*** Matteus 7:5

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *