Punkt – en galleria på frammarsch?

Fick en twitternotis från en av bloggens läsare med signaturen @chbkw. @chbkw ville göra bloggen medveten om Gallerian Punkts förbättringar vilket såklart ska uppmärksammas här på bloggen.

Bakgrund:

Tidigare skrev vi ett inlägg vid namn ”Parkeringshuset Punkt orsak till de bilburnas flykt från City?”. Här skriver vi om olika möjligheter för Punkt att utvecklas. Bl.a. skriver vi om hissarna som var eftersatta. Nu har det visat sig att hissarna fått sig ett rejält ansiktslyft vilket är mer än glädjande. Framförallt är det glädjande att vi nu fått en indikation på att fastighetsförvaltaren och fastighetsägaren är långsiktiga ägare vilket såklart är samhällsnyttigt och positivt.

Till alldeles nyligen såg hissarna ut såhär:

IMG_8049.JPGIMG_8047.JPGIMG_8046.JPG

Efter stora investeringar ser hissarna nu ut såhär:

Punkt hissarSer med glädje fram emot ett återbesök till Punkt inom kort för att se på helheten. Sist vi gjorde ett besök till Punkt var i augusti 2014 men nu kanske det finns anledning till fler och mer kontinuerliga besök.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *