Grym Västeråsdansare i ny musikvideo

Alltomvasteras.nu fick förmånen att mailintervjua Västeråsdansaren Elisa Andreou Hammar.
 
Det är nämligen som så att Elisa medverkar i en alldeles ny musikvideo som många tycker är riktigt häftig och annorlunda. Döm själv 🙂
 
 
Elisa går idag på Västerås idrottsgymnasium. Hon bodde ett tag på Cypern och började dansa där när hon var 2 år och har sedan dess forsatt här i Västerås på Västerås kultursskola och Balettelevskolan. Klockrent!
 
Videon är en presentation av bandet och speglar hur våra märkliga hjärnor fungerar ibland. Videoproducenten har dock lämnat öppet för egen tolkning. 
Elisa har en del framträdanden på gång och ska uppträda med ”Moods Dance Company” under ledning av Kristine Westman Elorza på Sveriges Innovationsriksdag den 21 april. Har även just avslutat en familjeföreställning på Västerås Konserthus ”Från West end till Broadway”. Den 29 mars ska Elisa assistera Kristine Westman Elorza ”In the Mood for Dance (Willpower!) Workshop day i Västerås. Sedan ska hon uppträda på invigningen av RUM festivalen i Västerås. RUM=riksförbundet unga musikanter.
 
Slutligen var jag såklart tvungen att fråga Elisa vad det är med Västerås hon älskar…
 

”Västerås är en väldigt mysig stad som inte är för stor och inte för liten utan precis lagom” – Elisa Andreou Hammar

*Ingen som helst ersättning har utgått för detta inlägg. Låten är grym och är producerad av Fredrik Samsson och text är skriven av Freja Blomberg. Videon är skapad av John Arthur. 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *