Kajplats 9

Klockrent beläget vid Mälaren finner du Kajplats 9. Det säger det mesta egentligen varför jag inte behöver skriva något om den kringliggande marina miljö.

Kajplats 9 består av en lyxigare restaurangdel, kul saluhall med insyn till köket och en sommarterass med bar för sommarens gäster.

Kajplats 9

Variationen i menyn var faktiskt riktigt bra och det finns något för de allra flesta. Allt från fina biffen till ostron. Vid detta besök valde vi att lägga fokus på skaldjur och skaldjur var det vi fick.

Skaldjursplatån var något i hästväg och serverades med fantastiska såser och pommes. På isbädden bjöds det på sagolik hummer, grymma ostron, köttiga klor, stora havskräftor och rökta räkor.

Skaldjur

Som efterrätt beställde vi det som enligt vår servitris skulle vara en av de populärare rätterna bland gästerna vilket var skaldjursgrytan. Med risk för att låta som en köpt bloggare så vill jag ändå skriva ut att det var en av de absolut smaskigaste fiskgrytor jag ätit. Den var alltså riktigt riktigt smakrik, krämig och god. På bilden nedan ser ni en halv portion då jag och min medföljare delade på grytan.

Kajplats 9, Västerås

Avslutningsvis:

Boka bord och njut av ditt liv. För ytterligare info, meny, bordsbokning och öppettider besök då kajplats9.se eller besök deras grupp på Facebook.com/Kajplats9

* Inte någon som helst ersättning har utgått för detta inlägg. Vi älskar bara att dela det som delas skall 😉

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *