Stort tack för allt stöd

Idag blev jag meddelad att fackföreningen Kommunal hindrar Västerås Stad att bistå med sommarjobbare till trampbåtsuthyrning i Svartån. Även gästhamnen i Västerås drabbas.

Kommunal

Med anledning av detta kommer jag själv nu lägga ner tanken på att bedriva uthyrning av trampbåtar i Svartån då risken för mig personligen helt enkelt blir för stor i relation till den potentiella uppsidan. (Har däremot en möjlig utväg kvar som jag ska bolla över till Eddy på Vardagruppen)

Vill därför avsluta detta projekt med ett personligt och offentligt tack till alla i Västerås som visat fantastisk support för idén.

Monica Westlund – Planerare: Tack Monica för tillståndet du gav projektet och tack för all tid du plöjt ner och alla ärendet du drivit på mycket snabbt.

Mats Hedman – Näringslivsutvecklare: Tack Mats för all din input kring projektet och alla människor du satt ihop mig med.

Pernilla Törngren – Turistbyråchef: Tack till dig Pernilla för din positiva feedback och för din vilja att bistå projektet.

Maria Fors – Cityledare: Tack till dig Maria för dina utfästelser om att marknadsföra projektet vid uppstarten.

Göran Thunberg – Utvecklingsstrateg: Tack Göran för dina uppmuntrande ord och för vidare vägledning.

Nadir Mizi – Redovisningskonsult på Binette Redovisning: Supertack till dig Nadir för all din hjälp beträffande redovisning-, moms- och skatteaspekter kring projektet.

Christer Brorstedt – Sjöevent: Stort tack till dig Christer för att du erbjöd mig avlastning ifall projektet skulle komma igång och tack för dina uppmuntrande ord. Stort tack även för att du erbjöd projektet närvaro på Skärgårdsgagarna.

Sofi – Polisen: Tack Sophie för din vägledning beträffande tillstånd, juridiska termer, regler och möjliga kontaktpersoner.

Veronica Könönen – Administrativa enheten AMA: Stort tack till dig Veronica för din snabba respons och för dina mycket uppmuntrande ord och din positiva inställning till detta sommarjobbsprojekt.

Jonas Boman – Verksamhetschef AMS: Tack Jonas för din otroligt snabba respons och för ditt tappra försök med  fackföreningen Kommunal.

Lena Strömvall – Naturvårdshandläggare Länsstyrelsen: Tack Lena för er snabba handläggning av projektets begäran.

Eddy Estigarribia – VD Vardagruppen: Tack Eddy för din positiva respons och mötet med mig. Kommer som sagt bolla upp en sista idé med dig innan jag definitivt lägger ner.

Tomas Reichert – Brandinspektör: Tack till dig Tomas för alla dina tips och idéer beträffande säkerheten och formalia kring uthyrning av trampbåtar i Svartån.

Christoffer Tilstam – Kommunikationsansvarig Kokpunkten: Tack Christoffer för ett trevligt möte beträffande sponsormöjligheten. Har köpt in en trampbåt redan så hör av dig om du ser några möjligheter i Kokpunkten.

Basreklam – Tack Basreklam för allt stöd och alla idéer kring marknadsföring på soltaket 😉

Brages Tryckcenter – Tack Brages för allt stöd, de uppmuntrande orden och alla idéer kring marknadsföring på soltaket.

Jacoubs Skrädderi – Tack till er skräddare som gett mig hopp om att sy upp solskydd till trampbåtarna till riktigt bra priser.

SesSea: Tack SeaSea för all hjälp jag fick angående hur man på bästa sätt ankrar trampbåtar i Svartån.

iZettle: Tack iZettle för den kostnadsfria betaldosan och era generösa villkor som överträffar bankernas mobila betalssystem med hästlängder.

Hälsningar,

Västeråsbloggen

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *