Vad finns på andra sidan gatan?

Bilden nedan är taget mitt i Centrala Västerås på den mest trafikerade gatan av alla gator i Västerås. Gatan heter Stora Gatan och fotograferingen skedde i korsningen Stora Gatan/Vasagatan.

Kan du se vad som finns på andra sidan gatan?

Clarion Hotell   Vem kan tro att det i mitten av bilden är en hotellentré? Den svarta dörren du ser leder alltså in till ett hotell. Har svårt att tro att speciellt många inser att dörren är entrén till Clarion Collection med hela 93 rum på våning fyra. Själv var jag tvungen att ringa för att förstå var entrén var inför ett besök där i somras. 

Var är den välkomnande entrémattan? Ljussättningen? Var är entréstolparna och de röda repen? Var är känslan av att vara mitt i stan?

Hotellentré

Jag vill inte dra några förhastade slutsatser om varför det inte ser ut som sig bör i en stad som Västerås men har mina misstankar. Trottoaren är dessutom hela 8 meter bred. Ska göra lite efterforskning. Återkommer på denna.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *