Bildtävling – Vasteras.se

Nu har Vasteras.se dragit igång en bildtävling. Du och jag kan alltså skicka över fotografier som vi tycker representerar Västerås på något sätt. Bilderna ska sedan användas på Västerås nya webbplats som lanseras inom kort.

Själv har jag skickat över 6 bilder. Den bild jag älskar mest är nog en bild jag tog på Björnön i höstas som även är inlagd i detta inlägg.

Brygga vid Björnön

Jag vet inte… Måste haft sagolikt med tur när jag råkade befinna mig just där och just då den 21:a november 2014. Det var tyst. Det var så tyst att jag skulle kunna höra en bomullstuss fall mot marken. Det var stilla, kändes stort och ganska magiskt.

Började då åter igen fundera på vilken tur vi har som lever här och nu i denna tid. Människan innan oss kunde då bara drömma om allt välstånd som många av oss idag tar för givet.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *