Populära inlägg på bloggen

Bloggen fyller 6 månader idag och detta ska firas med att utvärdera några populära inlägg.

Här kommer ett utdrag från WordPress statistikdatabas:

Statistik Västeråsbloggen”Views” betyder ”visningar” och visar antalet lästa inlägg sedan start. Det finns mycket att skriva om men jag väljer ut några delar som kanske är mest intressant för dig.

Inlägget ”O´learys öppnar i Västerås” skapade jag av två anledningar. 1. Dra trafik. 2. Förstå mer om entreprenören bakom projektet. För inte så länge sedan låg detta inlägg högst upp i sökmotorerna och när någon sökte på ”O´learys Västerås” hamnade inlägget högst upp. Jag såg tomrummet och tog det och det visade sig vara lyckat då många av dessa besökare fortsatte läsa vidare på bloggen.

Många av de mest populära inläggen har blivit populära då de delats på Facebook. Exempelvis ”Analys av intäktsförlusten i City”. Jag hade absolut inte en aning om att detta inlägg skulle bli så ”Likable och Shareable” som det faktiskt blev men det blev det. Inlägget delades över 297 gånger. Inte illa.

De inlägg jag personligen tycker är lite extra intressanta är sidorna (inte inlägg) vid namn ”Göra i Västerås” och ”Flytta till Västerås”.

Dessa sidor är inte delbara och läses i stort sett endast av besökare som i Google skriver ”Göra i Västerås” och ”Flytta till Västerås”. Om du provar själv ser du att Västeråsbloggen äger ”Flytta till Västerås” och ligger på fjärde plats i träfflistan på ”Göra i Västerås”.

Det är glädjande att se att så många söker sig till Västerås och då landar på denna blogg som jag hoppas på ska vara bra för nyfikna.

Jag minns när jag själv sökte med liknande termer innan jag hade flyttat hit och möttes av en massa bittra människors kommentarer på diverse tveksamma forum. Nu bjuds det på annat. 🙂

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *