Snart kan du trampa båt mitt i City!

Satt i helgen och funderade på att starta upp en kul liten verksamhet även här hemma i Västerås. Kom fram till att detta med trampbåtar i Svartån skulle vara en kul start med ett värde för många. Vad tror du? Skulle det inte vara kul att ta ner barnen eller polarna eller din respektive eller era affärsbekanta på en liten båttur mitt i stan? Sommarens Västeråsgäster hade nog uppskattat en tur dem också.

Västerås är en Mälarpärla och genom stan rinner en fantastisk liten å vid namn Svartån. Svartån är, som vi betraktar det, en av stadens mer underutnyttjade tillgångar i synnerhet med tanke på det fantastiska läget, den otroligt vackra omgivningen och den kommersiella gångbarheten.

Trampbåtar i Svartån

Trampbåtar kan vara ett trevligt inslag i en stadsmiljön med möjligheter till det. Det skapar liv och rörelse, är miljövänlig och ligger i linje med att bygga vidare på Västerås Citys potential.

Det saknas några pusselbitar innan detta kan bli verklighet. Tänker på erforderliga tillstånd, en lösning på förvaringssituationen och en strategisk partner som kan avslasta det operationella arbetet.

Svartån Västerås

Ser vi på marknaden, prissättning, öppettiderna och konceptet utgår vi från att trampbåtar även bör fungera i Västerås.

Når vi upp till prognosen ser vi fler möjligheter att skapa ytterligare spännande möjligheter året efter detta.

Bloggens nästa steg blir att kontakta Västerås Stad och reda ut förutsättningarna.

Om du som läser detta har någon som helst input (dåligt som bra) beträffande idén så tas det tacksamt emot.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *