Kokpunkten testar ny prissättning

Tog nyss del av ett erbjudande från Actionbadet kokpunkten som ger ett (1) barn (upp till 6 år) fri entré i vuxens sällskap. Erbjudandet gäller måndag-torsdag fram till och med 12 februari 2015.

IMG_8583-0.JPG

Detta är spännande. Kokpunkten har haft öppet sedan början av hösten 2014. Man har lärt sig otroligt mycket och följt utvecklingen på nära håll.

Man har lyssnat in kunderna och väljer nu att prova sig fram till en ny prissättning. Detta kan jag lova er inte blir det sista erbjudandet vi får se detta år. Många fler kommer.

Nästa naturliga steg blir att erbjuda vuxna fri entré i barns sällskap och utvärdera utfallet efter periodens slut. Denna modell är beprövad hos lekland och tycks fungera.

Saken är den att om en förälder tar med sitt barn till Actionbadet (under 10 år) så kan ju faktiskt inte den vuxna göra annat än att fungera som badvakt år barnet varför rimligen föräldern borde få rabatt och barnet betala mer.

Pris är pris men ett pris är lika mycket psykologi. Det gäller att prova sig fram och det glädjen mig att Kokpunkten nu börjar utforska möjligheterna.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *