Vem är Mats Hedman?

Detta är Mats:

Näringslivsutvecklare - Västerås

Mats Hedman arbetar sedan några månader tillbaka som näringslivsutvecklare i Västerås. Mats kontaktade bloggen och vi bestämde (efter ett snabbt telefonsamtal) möte i Stadshuset för några dagar sedan. Vi båda tyckte nog att det var ganska så spännande att lära känna varandra. Mats bokstavligen älskar Västerås och siktar på det allra bästa för Staden i stort.

Mats kan man säga fungerar som länken mellan Västerås Stad och Västerås företag. Hans primära uppgift inom teamet – Etablering Västerås AB – är att få befintliga och nya företagare i Västerås att faktiskt uppleva Västerås som världens bästa plats att verka inom. Det finns många viktiga roller inom staden. Den roll Mats har är en av dessa mycket viktiga roller. Ju bättre Mats gör sitt jobb desto bättre kommer vi alla må i slutändan. Ett väl fungerande näringsliv i Västerås är något som påverkar oss alla varje dag året om.

Mats och hans team samlar bl.a. till näringslivsmöten regelbundet. Dessa möten syftar till att förbättra kommunikationen mellan företagare och de olika instanserna inom staden. Som företagare har man alltid många frågor, idéer och synpunkter och vid dessa möten skapar man förutsättningar att snabbt underlätta kommunikationen och knyta kontakter. Smart!

Så, är du företagare i Västerås och undrar något eller planerar du att etablera en verksamhet i älskade Västerås kan det vara en klockren poäng att förslagsvis börja med ett samtal till Mats. Han själv kanske inte kan svara på alla dina frågor men han vet vem som kan och han vill underlätta alla steg för dig i processen.

Ser fram emot fler tillfällen med Mats så att vi kan lära oss mer om hur det fungerar här i staden för företagarna.

Önskar du nå Mats gör du det enklast via detta kontaktformulär eller på nummer 021-393989

You may also like...

1 Response

  1. Elvira Synnelius skriver:

    Hej! Vi på AMA tänkte bjuda in dig till avslutningen av Sommarlovsentreprenör 2016 men jag kan inte hitta någon mail till dig. Skulle du kunna bifoga den så att vi kan skicka ut en inbjudan till dig? 🙂

    Med vänliga hälsningar
    Elvira Synnelius

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *