Världens dyraste öl i Västerås?

Tog en sväng förbi Ristorante Limone på Stora Gatan 4. Skulle få i mig något innan föreläsningen på Konstmuseet idag. Det är reporten Rolf Porseryd som ikväll ska besvara frågan om journalister skräms till tystnad.

Hur som… Beställde en Insalata di Mare och en stor stark. Miljön på restaurangen är trevlig och servitrisen var också hon mycket trevlig. Skaldjurssalladen däremot var kanske inte det roligaste jag ätit (var genomblöt av citronkoncentrat). Vad som däremot var kul är att jag troligen nu druckit världens dyraste öl. Att jag skulle göra det just i Västerås var faktiskt en överraskning.

87 kr för en helt vanlig stor stark 🙂 Så mycket har jag aldrig i hela mitt liv betalat för en helt vanlig öl. Jag kan inte ens minnas att jag betalat så mycket för en premiumöl någonstans i världen. Inte ens på en flygplats 🙂

Ja… Jag känner mig blåst men kan iaf glädja mig åt att ha druckit världens dyraste öl.

You may also like...

1 Response

  1. Carl-Henrik skriver:

    Då har du aldrig druckit en Thomas Hardy’s Ale. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *