Restaurang för barn i Västerås

O´Learys har vi skrivit om tidigare under uppbyggnadsfasen. Sedan några dagar tillbaka är O`Learys Västerås invigd och nu har alltomvasteras.nu besökt detta efterlängtade koncept som Västerås tidigare saknat.

Det vi gillar med konceptet O´Learys tillhandahåller är att miljön och menyn är lite barnslig och väldigt tillåtande för vuxna och i synnerhet barn. Samtidigt är personalen mycket serviceinriktad och förstår sig på barn och deras behov. Vi har besökt tillräckligt många O`Learys för att förstå att service är ett signum i rekryteringsprocessen.

Det som gör O`Learys i Västerås lite speciell är det centrala läget, såklart storleken och den mycket påkostade och lite annorlunda inredningen.

Ett besök med barn till O´Learys börjar alltid med att man blir lotsad av en trevlig tjej till sitt bord. Väl på plats ställs en korg med popcorn fram. Detta älskar såklart barnen och det känns kul. Inte långt därefter får barnen för det mesta alltid ritpapper och kritor. Smart. Barn älskar små överraskningar och de känner sig välkomna på riktigt. Föräldrarna kan slappna av lite mer.

Olearys Västerås

Miljön är så amerikansk den kan bli. Inte undra på då en av grundarna bär just namnet Anne O`Leary. Om henne står det dock inget om på O´Learys hemsida längre. Jag minns dock hennes föreläsning hon hade på en entreprenörskurs jag gick på Handels i Stockholm. Det var en fascinerande historia hon berättade men väldigt mycket har hänt sedan dess.

Åter till O`Learys Västerås…

Arena O´Learys Västerås

Mellan de två våningarna som O´Learys har till sitt förfogande finns där en arenaliknande bioanläggning. Det är  såklart intressant och smart. Säkert tänker man sig att företag ska kunna hyra in sig i lokalen och ha diverse events eller lanseringar. Vid större sportevents så är det perfekt eller biovisning på barnkalas. Möjligheterna är hur som helst relativt många.

Buffalo Wings

Det vi uppskattar riktigt mycket är O`Learys Buffalo Wings. De är starka och smaskiga. Man blir såklart kladdig men med deras våtservetter är det inga problem. Såsen är också riktigt god. Det är någon form av ostsmak. Det rinner i munnen bara av att tänka på dessa onyttiga vingar 😉

Krog VästeråsBarnmenyn består av pasta, revbensspjäll, hamburgare eller något annat. Om jag minns rätt kostar det inte mer än 60-70 kr. Jag minns inte riktigt. Barnen har att välja på vatten, saft eller läsk. Barnen kan gå runt och titta och utan att det upplevs konstigt och det är jätteskönt för barnen och föräldrarna.

Nu har jag läst mig till att ägaren till denna enhet har skrivit ett hyreskontrakt på 15 år och att han satsat åtskilliga miljoner på denna enhet. Jag tror att det är smart att vara långsiktig och jag tror det är smart att slå på stort. Samtidigt kan jag se hur andra ”liknande” aktörer kan börja få det lite tuffare men så är det, de starkaste överlever. Marknaden är hård men rättvis.

*Ingen ersättning har utgått för detta inlägg. Vi gillar bara att dela bra saker med andra.

You may also like...

2 Responses

  1. Joans Reinholdsson skriver:

    Hej , jätte roligt att ni tycker om nya O’Learys I Vasteras och vi är glada att vara tillbaka I Vasteras denna gang med ett batter läge och lokaler och riktigt duktiga franchsietagare. Ett förtydligande är att det sämmer att Annes efter namn gav O’Learys sitt namn när jag öppnade det som var det första O’Learys I GBG den 16/11 1988 men Anne var egentluig mening inte en av grundarna då det var jag som är det , dock jobbade Anne länge med företaget men I samband att vi separerade och skiljde oss 2003 så lämnde Anne också senare O’Learys under 2005 och har sedan dess ingen roll i O’Learys längre förutom att hon är en viktig del i O’Learys historia. MVH Jonas Reinholdsson O’Learys Grundare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *