Café i Västerås

Det finns en hel del mysiga caféer i Västerås och i Sverige. Ett café jag själv upplever sticker ut från mängden caféer jag besökt i Sverige är ett café på Smedjegatan 13 (mittemot Köpkvarteret Igor).

Global Living 1

Jag vet inte – men miljön, stämningen, doften, pulsen, musiken och atmosfären fick mig att tänka på Prag, Budapest och Krakow samtidigt. Caféer i dessa städer är i regel mer än caféer. I dessa städer är det lite mer shop-in-shop, vilket jag tycker är kul i kombination med en oordnad ordning.

Global Living 6

Gillar du caféerna i de gamla DDR-städerna kan jag gå i god för att du kommer uppskatta atmosfären även här. Väl värt ett besök och räksmörgåsen var riktigt god och mättande som mellanmål för en vuxen och två barn.

*Har inte fått någon som helst ersättning för detta inlägg. Gillar bara att dela bra grejer med andra.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *