Fullt hus @ Expectrum

Denna vecka är det Global Entrepreneurship Week (GEW) och det händer ju såklart då mycket i bl a Expectrum i city (alldeles ny och fräsch mötesplats i Skrapan)

Igår kl 19:00 fyllde Petter (rapparen Petter och entreprenören) salen full.

Det var en intressant föreläsning där Petter på ett tempofyllt, roligt och inspirerande sätt berättade om sin barndom, hans uppväxt, vad som drog honom till rappen, hans nya hamburgerrestaurang, hans viner, löpning och mycket mer.

Den röda tråden i hans framförande var hur man ska resonera kring marknadsföring utan en egentlig budget.

Gå med fördel in på Expectrums hemsida ifall du inte vill missa kommande events vilka är många.

Idé till kommande och liknande event:

I somras besökte jag Vallby på en Hip Hop- Show. Det finns en grupp med seriösa Hip-Hoppare/rappare i de västra delarna av Västerås och de är talangfulla. Majoriteten av gruppen har invandrade föräldrar och är säkert invandrare själva.

Anmärkningsvärt att klientelet av besökare igår inte alls representerade dessa människor. Jag tror att ni skulle göra en stor allmännytta ifall ni vid nästa liknande tillfälle marknadsförde även mot ungdomarna i Vallbyområden. Jag kan lova er att ingen av dessa ungdomar kände till eventet med Petter och jag kan nästan lova att föreläsningen med Petter kunde vara livsförändrande för någon av dessa ungdomar.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *