Uppföljning Frukostklubben

Idag mellan kl 07:30-09:00 var jag på Frukostklubben här i Västerås och närmare bestämt på Aros Congress Center.

Aros Congress Center

Klubben är företrädelsevis för företagare, är kostnadsfri och det bjuds på frukost.

Syftet med detta event är att skapa grogrund för nätverkande och ett sätt för människor att nå ut till andra människor.

Formatet var intressant. Det var lite som en TV-soffa på scen där utvalda företagare fick en chans att berätta om deras business. I Heta Stolen var det en byggherre som berättade om sina kommande hyreshusprojekt.

Utöver byggherren fick vi även del av en firma inom broderi, massage salong och ett innovativt UF företag.

Kommande evenemang, events, projekt och andra kommande möten utannonserades.

Över 170 gäster närvarade och klubben växer för varje gång. Grant Thornton Västerås var huvudsponsorn.

Konferenciern var över all förväntan. Riktigt duktig, skämtsam och driven. Mer av henne vill vi se – däremot har jag en fundering kring hennes ansvar som konferencier.

Det slog mig när jag satt där och lyssnade på henne att tiden nu är kvinnans tid. Kvinnor får skämta om män, objektifiera män, sexualisera män men Gud nåde dig som man ifall du försöker med samma sak.

Det lottades ut en huvudmassage från Salong Aqva. Den kvinnliga Konferenciern sökte efter en manlig gäst i publiken. Upp kom en yngre person som jag senare förstod representerade ett bolag från Unga Företag. När den unga killen kom upp till scen säger konferenciern ”Oj, va härligt, en ung man”. Publiken skrattade.

”Ska han inte ta av sig naken”- är det nästa hon säger. Publiken skrattade.

”Jag kan massera dig” säger kvinnan och ser lite småfinurlig ut och publiken skrattat.

”En lydig man är en duktig man” avslutar hon med att säga.

Allt detta var OK för mig som man. Det var uppenbarligen OK för alla i publiken också. Det var kulturellt helt OK och det upplevdes som något kul. Vad den unga pojken tyckte om att bli ”objektifierad”, ”sexualiserad” och ”fråntagen sin kompetens” vet jag inte.

Vad som däremot är kul är att leka med tanken att konferenciern var en man och den unga Unga Företagaren hade varit en ung kvinna. Vi vet alla att skratten hade utbytts mot harklande , applåderna mot slamrande fotsteg ut från lokalen och att den manliga konferenciern skulle bli uthängd och löpa gatlopp.

Ja du, frågan är ifall de perverterade idioterna till vänstervridna feminister nu äntligen kan hävda att Sverige uppnått total jämställdhet eller om de fortfarande inte riktigt är nöjda ännu?

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *