Bröllopsmässan slår upp portarna kl 11:00 på Lördag!

Efter att jag skrev en notis på bloggen om kommande Bröllopsmässa på Elite Stadshotellet nu på lördag den 15:e kom jag i kontakt med arrangören Expo Mälardalen AB.

VD för bolaget är alltså Tobias Gustavsson. Bolaget är relativt nytt men jobbar redan med stora och innovativa mässor som Bröllopsmässan och Oktoberfesten som ägde rum nyligen i Västerås och var en stor succé.

Bröllopsmässan i Västerås nu på lördag kommer bjuda på en stor bredd av utställare och det som gör just denna mässa extra intressant är artisterna som ska underhålla under mässan och den bredd av utställare som anmält sig.

Mässor för bröllop har funnits i Västerås tidigare men sist var det för ett par år sedan.

Nu har Tobias med kollegor finslipat formatet som vi ska få del av nu på Elite Stadshotellet och denna mässa kan förhoppningsvis bli en återkommande mässa när intresset visat sig vara stort. Målet är att ca 800-900 besökare kommer denna säsong.

Mässan slår upp portarna kl 11:00. Modellerna intar catwalken med en romantisk modevisning under dagen vid tre tillfällen klockan 12:00, 14:00 och 16:00.

Bröllopsmässa Västerås

Uppträdande, massa spännande magi på hög nivå och trubadurer underhåller under dagen. Utöver shower och catwalk finns såklart också intressanta utställare med fantastiska mässerbjudanden.

Mässa Bröllop Västerås - Magi

Går ni i giftastankar är det smart att vara ute i god tid. I vanliga fall arrangeras liknande mässor på vårkanten. Nyttan med att knyta kontakter och planera bröllopet redan i november är att du har tiden på din sida. Risken är annars att det mesta är fullbokat till sommaren.

Välkommen!

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *