Österport, Östermalm, Västerås

I den östra kanten av innerstan håller den gamla parkeringsplatsen på att ge utrymme för nya bostäder som byggs och säljs i olika etapper. Av bilderna från JM att döma ser det riktigt bra ut (kanske en aning idéfattigt) men betydligt snyggare än nu. City håller på att växa. Fler öde platser kommer fyllas av liv vilket är kul. Att fler människor är bra för citys handel är även det mycket viktigt.

Bild 1: Etapp 1, Bild från 28:e augusti 2014:

Östermalm, JM, Bostadsrätter

Bild 2: Sattelitbild från Google Maps över hur området används och ser ut idag:

Östermalm, Västerås

Bild 3 : Situationsplan – Österport. Bild lånad från JMSituationsplan Österport

Etapp 1 innehåller 41 bostäder där endast 2 finns kvar till försäljning. Inflyttning beräknas ske i slutet av 2015. Etapp 2 innehåller ytterligare 45 bostäder och har inte börjat byggas ännu. Nu finns det 31 bostäder till salu och resten är bokade eller reserverade. Inflyttning väntas ske i början av år 2016.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *