Skribenter sökes!

Hej,

Denna blogg skrivs av oss. Som du kanske vet har vi flyttat från Stockholm till Västerås och denna blogg fungerar som en möjlighet för mig att lära mig mer om den stad jag bor i. Detta är idag endast ett hobbyprojekt.

Bloggen alltomvasteras.nu har legat uppe i några dagar över tre månader och är relativt bra optimerad på Google. Fler och fler hittar till bloggen och antalet besökare ligger nu på ca 50 besökare om dagen antalet sidvisningar på drygt 100.

Jag söker skribenter. En skribent är en person som vill skriva något om något i Västerås. Det får egentligen vara om exakt vad som helst så länge anknytningen är till Västerås. Sunt förnuft gäller såklart. Du får vara vem som helst och texten bör vara personlig, ge en inblick i Västerås. Du kan vara en privatperson eller ett företag – det spelar ingen roll så länge texten du bidrar med är allmänintressant.

Du får skriva ett inlägg eller fler beroende på. Det finns inga ytterligare krav.

Låter detta intressant får du gärna skriva till mig på ”Kontakta Västeråsbloggen” som du finner högst upp i menyn.

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *